Vergaderen en activiteit in de natuur

Leuke activiteit in combinatie met vergadering

Een GPS speurtocht is een leuke activiteit om te combineren met jouw vergadering. Na het vergaderen lekker de natuur in. De diverse startlocaties in Nederland liggen allemaal aan de rand van de natuur. De routes gaan varieërend door het bos, langs weilanden, zandvlaktes en vennen.  De locatie in Volendam biedt iets minder natuur op de route, deze GPS speurtocht gaan namelijk voor een groot deel door Volendam. Bij alle locaties is het mogelijk om te vergaderen en dit combineren met een hapje en een drankje.

Alle startlocaties liggen aan de rand van de natuur

Een GPS speurtocht voor slechts €29,95 per groep

Op deze website kan je zelf jouw GPS speurtocht(en) boeken en inplannen of gelijk gaan wandelen (advies +/- 5 à 6 personen per groep/ GPS apparaat).

Vergaderen en een GPS speurtocht een mooie combinatie

Een GPS speurtocht is een groepsuitje die je goed kan combineren met een vergadering. De meeste startlocties beschikken over een aparte ruimte voor jullie vergadering. De GPS speurtocht is geschikt voor jong & oud en 2 tot 150+ personen. Zoek een leuke startlocatie met horeca voor jouw bedrijfsuitje vlakbij Amsterdam of in één van de volgende provincies: Friesland, Gelderland, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, of Utrecht.

Een GPS speurtocht in de natuur

De GPS speurtochten vol avontuur liggen klaar bij een restaurant naar keuze in Nederland. De meeste routes zijn door de natuur. We hebben bewust voor mooie en bijzondere routes en plekjes in Nederland gekozen zodat je kan genieten van de prachtige natuur of een pittoresk dorpje ontdekken. Samenwerken, speuren naar de juiste route, lol maken en na afloop lekker samen eten of borrelen. Volop mogelijkheden voor een geslaagd uitje in combinatie met een vergadering!

Hapje en een drankje

De GPS speurtocht vol avonturen liggen klaar bij een restaurant naar keuze in Nederland! De speurtocht start en eindigt altijd bij een gezellig restaurant zodat je voor of na een avontuurlijke speurtocht altijd terecht kan voor een hapje en een drankje! Wil je graag wat meer informatie van het restaurant ontvangen over de mogelijkheden tot het combineren met van jouw vergadering en GPS speurtocht?

Neem contact op met een startlocatie naar keuze: