Volendam – De Simonehoeve

GPS speurtocht ☆ Route Volendam

Kaasboerderij De Simonehoeve in Volendam/Katwoude

De GPS speurtocht start bij De Simonehoeve aan de rand van Volendam tegenover hotel Van der Valk Katwoude. De route start in een prachtig landelijk gebied waarna de route verder gaat door Volendam. In volendam gaat de GPS tocht o.a. door “Het Doolhof” dit is een eeuwenoude buurt van het dorp en er staan leuke oude vissershuisjes in een doolhof. De speurtocht is 7 km lang, maar het is mogelijk om de route aan het eind in te korten door de laatste 2 km de bus te nemen. Dit maakt de route met 5 of 7 km geschikt voor jong en oud!

De Simonehoeve bevindt zich op slechts 15 km van Amsterdam!

De GPS speurtocht is een leuk groepsuitje voor volwassenen

De GPS tocht  is tevens geschikt voor een familiedag of als uitje met je gezin en kinderen.

  • 7 kilometer ( +/- 2,5 uur)
  • Geschikt voor groepsuitjes
  • Ook na zonsondergang
  • Honden toegestaan
  • € 29,95 per GPS speurtocht per groep
  • De startlocatie heeft standaard 5 GPS apparaten (5 groepen) per dag ter beschikking

Aanvang: Aanvang GPS speurtocht uiterlijk 3 uur voor sluitingstijd.

Borg: Voor het GPS apparaat wordt bij de startlocatie om een borg van € 50 of een reservering op uw creditcard of een kopie legitimatiebewijs gevraagd.

Smartphone: Je hebt een smartphone nodig om de verrassing te bemachtigen. Hiervoor kan je gebruik maken van de wifi van het restaurant. Een smartphone is niet noodzakelijk om de GPS tocht te wandelen.

 

 

Kaasboerderij De Simonehoeve

Wagenweg 2
1145 PW Katwoude/Volendam
0299-365828

www.simonehoeve.com

Openingstijden:
Het gehele jaar door 7 dagen per week geopend.
April t/m oktober: ma-zo 8.30 tot 18.00 uur
November t/m maart: ma-za 9.00 tot 17.00 uur, zo. 10.00 tot 17.00
Met reservering kunnen onze openingstijden ook veel ruimer zijn, bijvoorbeeld voor (vroeg) ontbijt, diner en avondprogramma’s.

De Simonehoeve in Volendam / Katwoude

De Simonehoeve is een originele kaasboerderij en klompenmakerij. Zij nodigen u uit om te komen kijken hoe kaas word gemaakt en hoe Hollandse klompen gesneden worden. Natuurlijk kunt u in de winkel klompen passen en uitzoeken en kaas proeven en kopen. 365 dagen van het jaar open. Groot plezier voor jong en oud en je leert er nog wat van ook ;-)!

Groepsuitje bij De Simonehoeve

De Simonehoeve biedt veel mogelijkheden voor een compleet verzorgde dag uit. Waar heb je zin in?  Van Hollandse lunch tot het roken van makreel of paling. Van folklore tot bbq. De Simonehoeve maakt het allemaal mogelijk.

Komt je met een grote of kleine groep, ze hebben de ruimte. Bedrijfsuitje, familiedag of gewoon een dagje weg? Vraag naar de mogelijkheden.

Een prachtige GPS route door Volendam

De GPS speurtocht start bij Kaasboerderij De Simonehoeve en voert je door een landelijk gebied naar Volendam. Volendam is het beroemdste vissersdorp van Nederland en er is het hele jaar van alles te doen.  De route gaat o.a. over de Dijk en door Het Doolhof. In deze oude buurt van het dorp staan leuke oude vissershuisjes in een doolhof. Volendam is makkelijk te bereiken vanuit Amsterdam.

 

Reacties zijn gesloten.