GPS speurtocht Utrecht

GPS speurtocht ☆ Route Amerongse Berg – provincie Utrecht

Een prachtige GPS speurtocht in de provincie Utrecht over de Amerongse berg vanaf startlocatie restaurant Buitenlust in Amerongen. De GPS tocht voert door het Amerongse bos, over de Amerongse Berg en door de Amerongse Bovenpolder. Een prachtig natuurgebied waar je heel veel vogels kan spotten. De Amerongse Berg is een heuvel die deel uitmaakt van de Utrechtse Heuvelrug en is het hoogste punt van de provincie Utrecht. Het dorp Amerongen ligt langs de rivier de Nederrijn en nabij de plaatsen Veenendaal, Rhenen en Wijk bij Duurstede. Restaurant Buitenlust in Amerongen biedt mogelijkheden voor 2-150 personen.

  • 6 kilometer ( +/- 2 uur)
  • Geschikt voor groepsuitjes
  • Van zonsopkomst tot zonsondergang
  • Honden toegestaan mits aangelijnd
  • € 29,95 per GPS speurtocht per groep
  • Het restaurant heeft standaard 10 GPS apparaten (10 groepen) per dag ter beschikking

Aanvang: Aanvang GPS speurtocht uiterlijk 3 uur voor sluitingstijd.

Borg: Voor het GPS apparaat wordt bij het restaurant om een borg van € 50 of een reservering op uw creditcard of een kopie legitimatiebewijs gevraagd.

Smartphone: Je hebt een smartphone nodig om de verrassing te bemachtigen. Hiervoor kan je gebruik maken van de wifi van het restaurant. Een smartphone is niet noodzakelijk om de GPS speurtocht te wandelen.

Boek GPS speurtocht Utrecht

Restaurant Buitenlust

Burg. Jhr. H. van den Boschstraat 13
3958 CA Amerongen
Tel: 0343-451692

www.buitenlust-amerongen.nl

Openingstijden:
Alle dagen van 09.00 t/m 00.00

Met oud & nieuw gesloten.

Café • Restaurant •  Hotel • Buitenlust
Bij restaurant Buitenlust ben u van harte welkom voor een hapje drankje, lunch en diner. Buitenlust heeft een prachtig terras, café, restaurant en heeft 6 hotelkamers.

Ook voor uw feesten en partijen bent u van harte welkom. Restaurant Buitenlust biedt vele mogelijkheden, zo beschikken zij over een café, restaurant en een apparte zaal. De verschillende ruimtes bieden mogelijkgheden voor kleine en grote groepen met een maximum van 120 personen. Een prachtige locatie voor een groepsuitje, van familiedag tot bedrijfsuitje.  Bespreek de mogelijkheden voor groepen met ons!


Individueel maar ook erg leuk als groepsuitje!

Je kan hier zelf jouw GPS speurtocht “Amerongse Berg” boeken.

We hebben bewust voor mooie en bijzondere routes en plekjes in Utrecht gekozen zodat je kan genieten van de prachtige natuur of een pittoresk dorpje kan ontdekken. Restaurant Buitenlust is erg mooi gelegen in het pittoreske Amerongen op de Utrechtse Heuvelrug in Utrecht.

Een GPS speurtocht, ideaal als groepsuitje in Utrecht!

Een GPS speurtocht is erg leuk met je gezin of als groepsuitje, zowel geschikt voor een bedrijfsuitje almede een familiedag. Een GPS speurtocht voor jong & oud en 1 tot 150 personen.

Met een GPS speurtocht maak je van jouw groepsuitje een onvergetelijke en avontuurlijke dag!

Of je nou een personeelsfeest, teamuitje of familiedag gaat organiseren, een GPS speurtocht is een voordelig en avontuurlijk uitje voor iedereen!
Speuren naar de juiste route, samenwerken, lol maken en na afloop lekker samen eten of borrellen.
Volop mogelijkheden voor een geslaagd uitje in Utrecht!

Boek GPS speurtocht Utrecht