GPS speurtocht Utrecht

GPS speurtocht ☆ Route Amerongse Berg – provincie Utrecht

Een prachtige GPS speurtocht in de provincie Utrecht over de Amerongse berg vanaf startlocatie restaurant Buitenlust in Amerongen. Restaurant Buitenlust in Amerongen biedt mogelijkheden voor 2-150 personen. De GPS speurtocht is erg leuk voor jong & oud.

  • 6 kilometer ( +/- 2 uur)
  • Geschikt voor groepsuitjes
  • Van zonsopkomst tot zonsondergang
  • Honden toegestaan mits aangelijnd
  • € 29,95 per GPS speurtocht per groep
  • Het restaurant heeft standaard 10 GPS apparaten (10 groepen) per dag ter beschikking

Aanvang: Aanvang GPS speurtocht uiterlijk 3 uur voor sluitingstijd.

Borg: Voor het GPS apparaat wordt bij het restaurant om een borg van € 50 of een reservering op uw creditcard of een kopie legitimatiebewijs gevraagd.

Restaurant Buitenlust

Burg. Jhr. H. van den Boschstraat 13
3958 CA Amerongen
Tel: 0343-451692

www.buitenlust-amerongen.nl

Openingstijden:
Alle dagen van 09.00 t/m 00.00

Met oud & nieuw gesloten.

Café • Restaurant •  Hotel • Buitenlust

Bij restaurant Buitenlust ben je van harte welkom voor een hapje drankje, lunch en diner. Buitenlust heeft een prachtig terras, café, restaurant en 6 hotelkamers.

Individueel maar ook erg leuk als groepsuitje!

Je kan hier zelf online jouw GPS speurtocht inplannen of boek en ga vandaag nog wandelen! Buitenlust heeft een standaard beschikbaarheid van 10 GPS speurtochten (10 GPS apparaten) per dag. Advies +/- 5 à 6 personen per groep/ GPS speurtocht, je betaald dus €29,95 per groep en niet per persoon.

Boek GPS speurtocht Utrecht

Een GPS speurtocht, ideaal als groepsuitje in Utrecht!

Ook voor uw feesten en partijen bent u van harte welkom bij Buitenlust. Restaurant Buitenlust biedt vele mogelijkheden, zo beschikken zij over een café, restaurant en een apparte zaal. De verschillende ruimtes bieden mogelijkheden voor kleine en grote groepen met een maximum van 150 personen. Een prachtige locatie voor een groepsuitje, van familiedag tot bedrijfsuitje.  Vraag naar de mogelijkheden


GPS tocht Utrechtse Heuvelrug

We hebben bewust voor mooie en bijzondere route in Utrecht gekozen zodat je kan genieten van de prachtige natuur. Restaurant Buitenlust is erg mooi gelegen in het pittoreske Amerongen op de Utrechtse Heuvelrug in Utrecht. De GPS tocht voert door het Amerongse bos, over de Amerongse Berg en door de Amerongse Bovenpolder. Een prachtig natuurgebied waar je heel veel vogels kan spotten. De Amerongse Berg is een heuvel die deel uitmaakt van de Utrechtse Heuvelrug en is het hoogste punt van de provincie Utrecht. Het dorp Amerongen ligt langs de rivier de Nederrijn en nabij de plaatsen Veenendaal, Rhenen en Wijk bij Duurstede.

Boek GPS speurtocht Utrecht