GPS speurtocht in de Achterhoek – Gelderland

GPS speurtocht ☆ Achterhoek – Doetinchem

Een prachtige GPS speurtocht in de Achterhoek bij Doetinchem vanaf startlocatie Brasserie De Wrange. Brasserie De Wrange biedt mogelijkheden voor 2-100 personen. Een GPS speurtocht is erg leuk als groepsuitje voor jong & oud.

  • 5 kilometer (+/- 1,5 á 2 uur)
  • Geschikt voor groepsuitjes
  • Van zonsopkomst tot zonsondergang
  • Honden toegestaan mits aangelijnd
  • € 29,95 per GPS speurtocht per groep
  • Deze startlocatie heeft standaard 10 GPS apparaten (10 groepen) per dag ter beschikking

Aanvang: Aanvang GPS speurtocht uiterlijk 3 uur voor sluitingstijd.

Borg: Voor het GPS apparaat wordt bij de startlocatie om een borg van € 50 of een reservering op uw creditcard of een kopie legitimatiebewijs gevraagd.

Brasserie De Wrange
Rekhemseweg 144
7004 HD Doetinchem
Tel: 0314-342715

www.brasseriedewrange.nl

Openingstijden:

Woensdag t/m zondag van 12:00 – 21.00. In de maanden juli en augustus ook op maandag en dinsdag open.

Van 1 oktober t/m 1 april: Donderdag t/m zondag van 12:00 – 21.00.    

Individueel maar ook erg leuk als groepsuitje!

Je kan hier zelf online jouw GPS speurtocht inplannen of boek en ga vandaag nog wandelen! Bosrestaurant het Draakje heeft een standaard beschikbaarheid van 10 GPS speurtochten (10 GPS apparaten) per dag. Advies +/- 5 à 6 personen per groep/ GPS speurtocht, je betaald dus €29,95 per groep en niet per persoon.


Brasserie De Wrange ideaal voor jouw groepsuitje in de Achterhoek

Brasserie De Wrange in Doetinchem biedt volop mogelijkheden voor groepen van bedrijfsuitje, familiedag tot vriendenuitje. Deze startlocatie ligt in een bosrijke omgeving en heeft verschillende aparte ruimtes voor groepen tot 150 personen. Of je nou een personeelsfeest, teamuitje of familiedag gaat organiseren, een GPS speurtocht is een voordelig en avontuurlijk uitje voor iedereen! Speuren naar de juiste route, samenwerken, lol maken en na afloop lekker samen eten of borrelen. Volop mogelijkheden voor een geslaagd uitje in de Achterhoek!

Grote groepen

Wil je graag meer informatie van de startlocatie voor jouw groepsuitje? Vraag naar de beschikbaarheid en de mogelijkheden tot het combineren van een GPS speurtocht met een hapje en een drankje. Neem contact op met de startlocatie:


Een mooie GPS speurtocht in de Achterhoek

We hebben bewust voor een mooie en bijzondere route in de Achterhoek in Gelderland gekozen zodat je kan genieten van de prachtige natuur. Brasserie De Wrange is erg mooi gelegen in Doetinchem tussen Arnhem en Winterswijk. Met de GPS speurtocht “In de Achterhoek” kom je langs de mooiste plekjes. De GPS route gaat door Natuurpark De Koekendaal en voert je door het bos, langs de speeltuin en kinderboerderij. Leuk voor jong & oud!