GPS speurtocht Limburg

GPS speurtocht ☆ De kabbelende Geul

De GPS speurtocht in Limburg voert langs De Geul en door het pittoreske dorpje Mechelen. Een prachtige en verrassende GPS tocht door het glooiende landschap. Onderweg kan je ook zo maar een kudde koeien tegen komen, de koeien zijn aan wandelaars gewend, je kan er gewoon langs lopen tijdens de GPS speurtocht. Mechelen ligt prachtig gelegen tussen Epen en Gulpen vlakbij Valkenburg in zuid Limburg. Startlocatie Geulhof biedt mogelijkheden voor 2-50 personen.

  • Prachtige route langs De Geul
  • 5 kilometer ( +/- 1,5 à 2 uur)
  • Geschikt voor groepsuitjes
  • Van zonsopkomst tot zonsondergang
  • Honden toegestaan, mits aangelijnd
  • € 29,95 per GPS speurtocht per groep (advies 5 pers. per groep)

Aanvang: Aanvang GPS speurtocht uiterlijk 3 uur voor sluitingstijd.

Borg: Voor het GPS apparaat wordt bij het restaurant om een borg van € 50,– gevraagd.

Smartphone: Je hebt een smartphone nodig om de verrassing te bemachtigen. Hiervoor kan je gebruik maken van de wifi van het restaurant. Een smartphone is niet noodzakelijk om de GPS speurtocht te wandelen.

Boek GPS speurtocht Limburg

Restaurant Geulhof
Eperweg 11
6281 NA Mechelen
043 455 2522

www.geulhof.nl

Openingstijden:
Alle dagen van 10.00 – 22.00

Bij Restaurant Geulhof kunt u van het goede des levens genieten, laat u verwennen door de gastvrijheid. Je kan hier terecht voor een heerlijk kopje koffie met vlaai, pannenkoek, een lunch, diner, kleine Limburgse streekgerechten, o.a. verse forel uit eigen kwekerij of een van de vele ijscreaties.

Groepsuitjes
De Geulhof biedt ook de gelegenheid voor feestelijke en zakelijke ontmoetingen en koffietafels tot 50 personen. Voor groepsdiners vanaf 15 personen hebben we een driegangenkeuzemenu samengesteld voor een leuke prijs. Vraag op de pagina groepsuitje naar onze mogelijkheden.

Terras en speeltuin
Ons gezellige terras en de wintertuin bieden een fraai uitzicht op het heuvelland. Kinderen vermaken zich uitstekend in de speeltuin en bij het dierenparkje. Je ervaart hier nog de charme van een fraai en oorspronkelijk stukje Bourgondisch Limburg.


Individueel maar ook erg leuk als groepsuitje!

Je kan hier online zelf jouw GPS speurtocht “De kabbelende Geul” boeken!

We hebben bewust voor mooie en bijzondere routes en plekjes in Limburg gekozen zodat je kan genieten van de prachtige natuur of ontdek een pittoresk dorpje. Restaurant Geulhof is erg mooi gelegen in Mechelen bij een verrassend en avontuurlijk wandelgebied aan de rivier de Geul. Mechelen ligt tussen Epen en Gulpen vlakbij Valkenburg in het zuiden van Limburg.

Een GPS speurtocht, ideaal als groepsuitje in Limburg!

Een GPS speurtocht is erg leuk met je gezin of als groepsuitje, zowel geschikt voor een bedrijfsuitje almede een familiedag. Een speurtocht voor jong & oud en 1 tot 50 personen.

Met een GPS speurtocht maak je van jouw groepsuitje een onvergetelijke en avontuurlijke dag!

Of je nou een personeelsfeest, teamuitje of familiedag gaat organiseren, een GPS speurtocht is een voordelig en avontuurlijk uitje voor iedereen!
Speuren naar de juiste route, samenwerken, lol maken en na afloop lekker samen eten of borrellen.
Volop mogelijkheden voor een geslaagd uitje in Limburg!

Boek GPS speurtocht Veluwe