GPS speurtocht Limburg

GPS speurtocht ☆ De kabbelende Geul

De GPS speurtocht in Limburg voert langs De Geul en door het pittoreske dorpje Mechelen. Een prachtige en verrassende GPS tocht door het glooiende landschap. Startlocatie Geulhof biedt mogelijkheden voor 2-50 personen. Een GPS speurtocht voor jong & oud.

  • Prachtige route langs De Geul
  • 5 kilometer ( +/- 1,5 à 2 uur)
  • Geschikt voor groepsuitjes
  • Van zonsopkomst tot zonsondergang
  • Honden toegestaan, mits aangelijnd
  • € 29,95 per GPS speurtocht per groep (advies 5 pers. per groep)

Aanvang: Aanvang GPS speurtocht uiterlijk 3 uur voor sluitingstijd.

Borg: Voor het GPS apparaat wordt bij het restaurant om een borg van € 50,– gevraagd.

Restaurant Geulhof
Eperweg 11
6281 NA Mechelen
043 455 2522

www.geulhof.nl

Openingstijden:
Alle dagen van 10.00 – 22.00

Bij Restaurant Geulhof kunt u van het goede des levens genieten, laat u verwennen door de gastvrijheid. Je kan hier terecht voor een heerlijk kopje koffie met vlaai, pannenkoek, een lunch, diner, kleine Limburgse streekgerechten, o.a. verse forel uit eigen kwekerij of een van de vele ijscreaties.

Terras en speeltuin

Ons gezellige terras en de wintertuin bieden een fraai uitzicht op het heuvelland. Kinderen vermaken zich uitstekend in de speeltuin en bij het dierenparkje. Je ervaart hier nog de charme van een fraai en oorspronkelijk stukje Bourgondisch Limburg.

Individueel maar ook erg leuk als groepsuitje!

Je kan hier zelf online jouw GPS speurtocht inplannen of boek en ga vandaag nog wandelen! Restaurant Geulhof heeft een standaard beschikbaarheid van 5 GPS speurtochten (5 GPS apparaten) per dag. Advies +/- 5 à 6 personen per groep/ GPS speurtocht, je betaald dus €29,95 per groep en niet per persoon.

Boek GPS speurtocht Limburg

Een GPS speurtocht, ideaal als groepsuitje in Limburg!

De Geulhof biedt ook de gelegenheid voor feestelijke en zakelijke ontmoetingen en koffietafels tot 50 personen. Voor groepsdiners vanaf 15 personen hebben ze een driegangenkeuzemenu samengesteld voor een leuke prijs. Vraag op de pagina aanvraag groepsuitje naar de mogelijkheden.

Vanwege de verhoogde drukte zijn er in de zomermaanden geen mogelijkheden bij deze startlocatie voor grote groepsuitjes.

Een GPS speurtocht is erg leuk met je gezin of als groepsuitje, zowel geschikt voor een bedrijfsuitje almede een familiedag. Een speurtocht voor jong & oud en 1 tot 50 personen. Of je nou een personeelsfeest, teamuitje of familiedag gaat organiseren, een GPS speurtocht is een voordelig en avontuurlijk uitje voor iedereen! Speuren naar de juiste route, samenwerken, lol maken en na afloop lekker samen eten of borrelen. Volop mogelijkheden voor een geslaagd uitje in Limburg!

GROTE GROEPEN

Wil je graag meer informatie van de startlocatie voor jouw groepsuitje? Vraag naar de beschikbaarheid en de mogelijkheden tot het combineren van een GPS speurtocht met een hapje en een drankje. Neem contact op met de startlocatie:


Een avontuurlijke GPS tocht in zuid Limburg

We hebben bewust voor een mooie en bijzondere route in Limburg gekozen zodat je kan genieten van de prachtige natuur en een pittoresk dorpje kan ontdekken. Restaurant Geulhof is erg mooi gelegen in Mechelen bij een verrassend en avontuurlijk wandelgebied aan de rivier de Geul. Onderweg kan je ook zo maar een kudde koeien tegen komen, de koeien zijn aan wandelaars gewend, je kan er gewoon langs lopen tijdens de GPS tocht. Mechelen ligt prachtig gelegen tussen Epen en Gulpen vlakbij Valkenburg in zuid Limburg.

Boek GPS speurtocht Veluwe