De Geul – Restaurant Geulhof

GPS speurtocht ☆ De kabbelende Geul

Geulhof in Mechelen – zuid Limburg

Prachtige route langs De Geul.

  • 5 kilometer ( +/- 1,5 à 2 uur)
  • Geschikt voor groepsuitjes
  • Van zonsopkomst tot zonsondergang
  • Honden toegestaan, mits aangelijnd
  • € 29,95 per GPS speurtocht per groep (advies 5 pers. per groep)

Aanvang: Aanvang GPS speurtocht uiterlijk 3 uur voor sluitingstijd.

Borg: Voor het GPS apparaat wordt bij het restaurant om een borg van € 50,– gevraagd.

Smartphone: Je hebt een smartphone nodig om de verrassing te bemachtigen. Hiervoor kan je gebruik maken van de wifi van het restaurant. Een smartphone is niet noodzakelijk om de GPS speurtocht te wandelen.

 Restaurant Geulhof
Eperweg 11
6281 NA Mechelen
043 455 2522

www.geulhof.nl

Openingstijden:
Alle dagen van 10.30 – 22.00.
Restaurant Geulhof is vanaf maandag 4 november gesloten van maandag tot en met donderdag (met uitzondering van 1e en 2e kerstdag)

Bij Restaurant Geulhof kunt u van het goede des levens genieten, laat u verwennen door de gastvrijheid. Je kan hier terecht voor een heerlijk kopje koffie met vlaai, pannenkoek, een lunch, diner, kleine Limburgse streekgerechten, o.a. verse forel uit eigen kwekerij of een van de vele ijscreaties.

Groepsuitjes
De Geulhof biedt ook de gelegenheid voor feestelijke en zakelijke ontmoetingen en koffietafels tot 130 personen. Voor groepsdiners vanaf 15 personen hebben we een driegangenkeuzemenu samengesteld voor een leuke prijs. Vraag op de pagina groepsuitje naar onze mogelijkheden.

Terras
Ons gezellige terras en de wintertuin bieden een fraai uitzicht op het heuvelland. Kinderen vermaken zich uitstekend in de speeltuin en bij het dierenparkje. Je ervaart hier nog de charme van een fraai en oorspronkelijk stukje Bourgondisch Limburg.

Een prachtige GPS route langs De Geul

De GPS speurtocht voert langs De Geul en door het pittoreske dorpje Mechelen. Een prachtige en verrassende tocht door het glooiende landschap. Onderweg kan je ook zo maar een kudde koeien tegen komen, de koeien zijn aan wandelaars gewend, je kan er gewoon langs lopen tijdens de GPS speurtocht. Mechelen ligt prachtig gelegen tussen Epen en Gulpen vlakbij Valkenburg in zuid Limburg.

Reacties zijn gesloten.