GPS speurtochten uitzetten

Hi! Ik ben Samantha Zwart, ondernemer en eigenaar van Avontuurlijk met GPS.

Door heel Nederland ga ik regelmatig op avontuur en zet ik GPS speurtochten uit. Daarnaast check ik regelmatig of de bestaande routes nog up to date zijn en je alle vragen tijdens de GPS tocht kan beantwoorden. Hierdoor kan ik lekker genieten van de natuur en voor jullie een zo mooi mogelijke route uitzetten!

De GPS speurtocht start en eindigt altijd bij een gezellig restaurant. En het mooie is; de GPS speurtochten liggen zelfs al bij de startlocatie op je te wachten. Je kan vandaag nog een GPS speurtocht wandelen of plan je uitje vooruit.

Toen mijn 3e kindje werd geboren heb ik De Natuurlijke Babywinkel opgericht, een webwinkel met natuurlijke, duurzame babykleding en producten. Bovendien ben ik een enthousiaste voorstander van draagdoeken en draagzakken, waardoor ik met mijn kleintjes ook op avontuur kan gaan in de natuur.

Heerlijk wandelen in de natuur, een pittoresk dorpje of grote stad. Ik hoop dat jullie netΒ zoveel plezier gaan beleven aan de avontuurlijke GPS speurtochten als ik met het uitzetten van de routes!

Β 

 

Hoe zien mijn dagen eruit?

Ik wandel, zoek overal het avontuur op, maak veel foto’s, volg cursussen en ik hou van grafische vormgeving. Daarnaast is webdesign een grote passie waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Iets leukers kan ik eigenlijk niet bedenken, de hele dag bezig zijn en je hart volgen!

Ga ook op avontuur!

Verken de prachtige GPS speurtochten door heel Nederland.
Klik op een startlocatie voor meer informatie over elke GPS speurtocht.

Startlocaties

Klik op een plaats voor meer informatie over de GPS speurtocht en de startlocatie:

🟒 GPS speurtocht Brabant
Kampina – Boshuys Hermitage

🟒 GPS speurtocht Drenthe
Dwingeloo – Huis van Drenthe

🟒 GPS speurtocht Friesland
De Friese Meren – Hotel Restaurant Jans

🟒 GPS speurtocht Gelderland
Veluwe – Bosrestaurant Het Draakje

🟒 GPS speurtocht Limburg
De Geul – Restaurant Geulhof

🟒 GPS speurtocht Noord-Holland
Volendam – Kaasboerderij De Simonehoeve

🟒 GPS speurtocht Utrecht
Amerongse Berg – Hotel Restaurant Buitenlust

Startlocaties
Friesland - De Friese Meren - Hotel Jans Noord-Holland - Volendam -De Simonehoeve Gelderland - Op de Veluwe - Het Draakje Utrecht - Amerongse Berg - Buitenlust Brabant - Kampina - Boshuys Hermitage Limburg - Langs de Geul - Geulhof Drenthe - Beleefpark Dwingeloo