GPS speurtocht Veluwe – Gelderland

GPS speurtocht Avontuurlijk Veluwe – Harderwijk

Een prachtige GPS speurtocht op de Veluwe bij Harderwijk vanaf startlocatie Borestaurant Het Draakje in Hierden. Bosrestaurant Het Draakje in Hierden biedt mogelijkheden voor 2-150 personen. Een GPS speurtocht is erg leuk als groepsuitje voor jong & oud.

  • 6 kilometer (+/- 2 uur)
  • Geschikt voor groepsuitjes
  • Van zonsopkomst tot zonsondergang
  • Honden toegestaan mits aangelijnd
  • € 29,95 per GPS speurtocht per groep
  • Deze startlocatie heeft standaard 10 GPS apparaten (10 groepen) per dag ter beschikking

Aanvang: Aanvang GPS speurtocht uiterlijk 3 uur voor sluitingstijd.

Borg: Voor het GPS apparaat wordt bij de startlocatie om een borg van € 50 of een reservering op uw creditcard of een kopie legitimatiebewijs gevraagd.

Bosrestaurant Het Draakje
Molenweg 34
3849 RN Hierden
Tel: 0341-745255

www.bosrestauranthetdraakje.nl

Openingstijden:
Woensdag t/m zondag vanaf 12:00 – 20.00
Bosrestaurant Het Draakje is in overleg ook op overige dagen geopend voor groepen.

Ook geopend op maandag met pinksteren

Individueel maar ook erg leuk als groepsuitje!

Je kan hier zelf online jouw GPS speurtocht inplannen of boek en ga vandaag nog wandelen! Bosrestaurant het Draakje heeft een standaard beschikbaarheid van 10 GPS speurtochten (10 GPS apparaten) per dag. Advies +/- 5 à 6 personen per groep/ GPS speurtocht, je betaald dus €29,95 per groep en niet per persoon.

Boek GPS speurtocht Veluwe

Bosrestaurant Het Draakje ideaal voor jouw groepsuitje op de Veluwe

Bosrestaurant Het Draakje biedt volop mogelijkheden voor groepen van bedrijfsuitje, familiedag tot schoolreisje. Deze startlocatie ligt in een bosrijke omgeving en heeft zowel een indoorspeeltuin en een buitenspeeltuin. Het bosrestaurant heeft verschillende aparte ruimtes voor groepen tot 150 personen. Of je nou een personeelsfeest, teamuitje of familiedag gaat organiseren, een GPS speurtocht is een voordelig en avontuurlijk uitje voor iedereen! Speuren naar de juiste route, samenwerken, lol maken en na afloop lekker samen eten of borrelen. Volop mogelijkheden voor een geslaagd uitje in Gelderland!

Grote groepen

Wil je graag meer informatie van de startlocatie voor jouw groepsuitje? Vraag naar de beschikbaarheid en de mogelijkheden tot het combineren van een GPS speurtocht met een hapje en een drankje. Neem contact op met de startlocatie:


Een mooie GPS speurtocht op de Veluwe

We hebben bewust voor een mooie en bijzondere route op de Veluwe in Gelderland gekozen zodat je kan genieten van de prachtige natuur. Bosrestaurant Het Draakje is erg mooi gelegen in het dorpje Hierden vlakbij Harderwijk en Nunspeet, aan de rand van de Veluwe in Gelderland. Met de GPS speurtocht “Avontuurlijk Veluwe” kom je langs de mooiste plekjes. De GPS route gaat langs De Hierdense Beek en het prachtige Beekhuizerzand.

Boek GPS speurtocht Veluwe

Deze startlocatie maakt een schoolreisje mogelijk

Een GPS speurtocht is een leuk schoolreisje voor jong en oud! Uitdagend, in de natuur en het versterkt de band tussen de leerlingen door samen op zoek te gaan naar coördinaten. Vanaf groep 7 en 8, brugklas en alle klassen van de middelbareschool.