GPS speurtocht Noord-Holland

GPS speurtocht ☆ Route Volendam

De GPS speurtocht in Noord-Holland start bij kaasboerderij De Simonehoeve aan de rand van Volendam tegenover hotel Van der Valk Katwoude. Kaasboerderij De Simonehoeve biedt mogelijkheden voor 2-150+ personen. De route is met 5 of 7 km geschikt voor jong en oud!

  • 7 kilometer ( +/- 2,5 uur)
  • Geschikt voor groepsuitjes
  • Ook na zonsondergang
  • Honden toegestaan
  • € 29,95 per GPS speurtocht per groep
  • De startlocatie heeft standaard 10 GPS apparaten (10 groepen) per dag ter beschikking

Aanvang: Aanvang GPS speurtocht uiterlijk 3 uur voor sluitingstijd.

Borg: Voor het GPS apparaat wordt bij de startlocatie om een borg van € 50 of een reservering op uw creditcard of een kopie legitimatiebewijs gevraagd.

Kaasboerderij De Simonehoeve

Wagenweg 2
1145 PW Katwoude/Volendam
0299-365828

www.simonehoeve.com

Openingstijden:
Het gehele jaar door 7 dagen per week geopend.
April t/m oktober: ma-zo 8.30 tot 18.00 uur
November t/m maart: ma-za 9.00 tot 17.00 uur, zo. 10.00 tot 17.00
Met reservering kunnen onze openingstijden ook veel ruimer zijn, bijvoorbeeld voor (vroeg) ontbijt, diner en avondprogramma’s.

De Simonehoeve in Volendam / Katwoude

De Simonehoeve is een originele kaasboerderij en klompenmakerij. Zij nodigen je uit om te komen kijken hoe kaas word gemaakt en hoe Hollandse klompen gesneden worden. Natuurlijk kan je in de winkel klompen passen en uitzoeken en kaas proeven en kopen. 365 dagen van het jaar open. Groot plezier voor jong en oud en je leert er nog wat van ook!

INDIVIDUEEL MAAR OOK ERG LEUK ALS GROEPSUITJE!

Je kan hier zelf online jouw GPS speurtocht inplannen of boek en ga vandaag nog wandelen! De Simonehoeve heeft een standaard beschikbaarheid van 10 GPS speurtochten (10 GPS apparaten) per dag. Advies +/- 5 à 6 personen per groep/ GPS speurtocht, je betaald dus €29,95 per groep en niet per persoon.

Boek GPS speurtocht Noord-Holland

Groepsuitje bij De Simonehoeve

De Simonehoeve biedt veel mogelijkheden voor een compleet verzorgde dag uit. Waar heb je zin in?  Van Hollandse lunch tot het roken van makreel of paling. Van folklore tot bbq. De Simonehoeve maakt het allemaal mogelijk. Komt je met een grote of kleine groep, ze hebben de ruimte. Een groepsuitje zoals een bedrijfsuitje of familiedag? Vraag naar de mogelijkheden:


GPS tocht Volendam

De route start in een prachtig landelijk gebied waarna de route verder gaat door Volendam. In volendam gaat de GPS tocht o.a. door “Het Doolhof” dit is een eeuwenoude buurt van het dorp en er staan leuke oude vissershuisjes in een doolhof. De speurtocht is 7 km lang, maar het is mogelijk om de route aan het eind in te korten door de laatste 2 km de bus te nemen. Dit maakt de route met 5 of 7 km geschikt voor jong en oud! De Simonehoeve bevindt zich op slechts 15 km van Amsterdam!

Boek GPS speurtocht Noord-Holland

Deze startlocatie maakt een schoolreis mogelijk

Een GPS speurtocht is een leuk schooluitje! Uitdagend, in de natuur en het versterkt de band tussen de leerlingen door samen op zoek te gaan naar coördinaten.