GPS speurtocht Amsterdam

GPS speurtocht ☆ Route Volendam

De GPS speurtocht net boven Amsterdam is een prachtige route door Volendam. De GPS tocht start bij Kaasboerderij De Simonehoeve in Katwoude en voert je door een landelijk gebied naar Volendam. Volendam is het beroemdste vissersdorp van Nederland en er is het hele jaar van alles te doen.  De route gaat o.a. over de Dijk en door Het Doolhof. In deze oude buurt van het dorp staan leuke oude vissershuisjes in een doolhof. Volendam is makkelijk te bereiken vanuit Amsterdam. Startlocatie Kaasboerderij De Simonehoeve biedt mogelijkheden voor groepen van 2-150+ personen.

  • 7 kilometer ( +/- 2,5 uur)
  • Geschikt voor groepsuitjes
  • Ook na zonsondergang
  • Honden toegestaan
  • € 29,95 per GPS speurtocht per groep
  • De startlocatie heeft standaard 15 GPS apparaten (15 groepen) per dag ter beschikking

Aanvang: Aanvang GPS speurtocht uiterlijk 3 uur voor sluitingstijd.

Borg: Voor het GPS apparaat wordt bij de startlocatie om een borg van € 50 of een reservering op uw creditcard of een kopie legitimatiebewijs gevraagd.

Smartphone: Je hebt een smartphone nodig om de verrassing te bemachtigen. Hiervoor kan je gebruik maken van de wifi van het restaurant. Een smartphone is niet noodzakelijk om de GPS tocht te wandelen.

Boek GPS speurtocht Amsterdam

Kaasboerderij De Simonehoeve

Wagenweg 2
1145 PW Katwoude/Volendam
0299-365828

www.simonehoeve.com

Openingstijden:
Het gehele jaar door 7 dagen per week geopend.
April t/m oktober: ma-zo 8.30 tot 18.00 uur
November t/m maart: ma-za 9.00 tot 17.00 uur, zo. 10.00 tot 17.00

Met reservering kunnen onze openingstijden ook veel ruimer zijn, bijvoorbeeld voor (vroeg) ontbijt, diner en avondprogramma’s.


Individueel maar ook erg leuk als groepsuitje!

Je kan hier online zelf jouw GPS speurtocht “Volendam” boeken!

We hebben bewust voor mooie een bijzondere route vlakbij Amsterdam in Noord-Holland gekozen zodat je kan genieten van de prachtige natuur en een pitoresk dorpje kan ontdekken. De GPS speurtocht Volendam start bij Kaasboerderij de Simonehoeve. De route start in een prachtig landelijk gebied waarna de route verder gaat door Volendam. De startlocatie ligt op korte afstand van Amsterdam.

Een GPS speurtocht, ideaal als groepsuitje vlakbij Amsterdam!

Een GPS speurtocht is erg leuk met je gezin of als groepsuitje, zowel geschikt voor een bedrijfsuitje almede een familiedag. Een GPS speurtocht voor jong & oud en van 2 tot 150+ personen.

Met een GPS speurtocht maak je van jouw groepsuitje een onvergetelijke en avontuurlijke dag!

Of je nou een bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of familiedag gaat organiseren, een GPS speurtocht is een voordelig en avontuurlijk uitje voor iedereen. Speuren naar de juiste route, samenwerken, lol maken en na afloop lekker samen eten of borrellen. Volop mogelijkheden voor een geslaagd uitje vlakbij Amsterdam!

Boek GPS speurtocht