Kampina – Boshuys Hermitage

GPS speurtocht ☆ Avontuurlijk Kampina

 

Boshuys Hermitage  in OisterwijkGPS speurtocht in de Kampina bij Restaurant De Posthoorn in Oisterwijk. Een spannend en avontuurlijk groepsuitje als bedrijfsuitje of familiedag. De GPS tocht is ook individueel met je gezin te wandelen.

Prachtige route door natuurgebied de Kampina. De GPS speurtocht is met 4 kilometer niet heel erg lang zodat deze tocht geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen. Tijdens de speurtocht wandel je door het bos, langs de heide en over een spannend smal pad langs de beek Rosep. Tijdens de GPS route kom je ook  op een plaats waar je een prachtig uitzicht hebt over een groot ven.

De GPS speurtocht is een leuk groepsuitje voor volwassenen

De GPS tocht is tevens geschikt voor een familiedag of als uitje met je gezin en kinderen.

  • 4 kilometer ( +/- 1,5 uur)
  • Geschikt voor groepsuitjes
  • Van zonsopkomst tot zonsondergang
  • Honden toegestaan, mits aangelijnd
  • € 29,95 per GPS speurtocht per groep

Aanvang: Aanvang GPS speurtocht uiterlijk 3 uur voor sluitingstijd.

Borg: Voor het GPS apparaat wordt bij het restaurant om een borg van € 50,- gevraagd.

Smartphone: Je hebt een smartphone nodig om de verrassing te bemachtigen. Hiervoor kan je gebruik maken van de wifi van het restaurant. Een smartphone is niet noodzakelijk om de GPS speurtocht te wandelen.

 
Boshuys Hermitage

Posthoornseweg 5b
5062 SZ Oisterwijk
013 528 6044

www.boshuyshermitage.nl

Openingstijden:

Dagelijks geopend vanaf 10:00 uur.
Gesloten op dinsdag en woensdag.

Een prachtige GPS route door het natuurgebied de Kampina

Een spannend en avontuurlijk uitje in door de Kampina met GPS. De GPS speurtocht ligt voor je klaar bij Restaurant De Posthoorn in Oisterwijk in Brabant.

De GPS speurtocht voert door de Kampina, een natuurgebied met bos heide en beekdalen in Brabant. Je wandelt tijdens de speurtocht onder andere langs een prachtig beekdal de Rosep. De Kampina is gelegen tussen Oisterwijk en Boxtel, in de driehoek van de grote steden Tilburg, ‘s Hertogenbosch en Eindhoven.

 

 

 

Reacties zijn gesloten.