GPS speurtocht – Drenthe

GPS SPEURTOCHT  DWINGELOO

Een prachtige GPS speurtocht in Dwingeloo vanaf startlocatie RCN de Noordster in samenwerking met Beleefpark Dwingeloo. De Noordster biedt mogelijkheden voor 2- 100 personen. Een GPS speurtocht is erg leuk voor jong & oud.

  • 6 kilometer (+/- 1,5 á 2 uur)
  • Geschikt voor groepsuitjes
  • Van zonsopkomst tot zonsondergang
  • Honden toegestaan mits aangelijnd
  • € 29,95 per GPS speurtocht per groep
  • Deze startlocatie heeft standaard 5 GPS apparaten (5 groepen) per dag ter beschikking

Aanvang: Aanvang GPS speurtocht uiterlijk 3 uur voor sluitingstijd.

Borg: Voor het GPS apparaat wordt bij de startlocatie om een borg van € 50 of een reservering op uw creditcard of een kopie legitimatiebewijs gevraagd.

RCN de Noordster
De Noordster 105
7991 PB  Dwingeloo

www.rcn.nl/de-noordster

Openingstijden:

Receptie RCN de Noordster is dagelijks geopend van 09:00 – 17:00 voor uitgifte GPS speurtocht.

Brasserie de Komeet is op vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 12.00 tot 21.30, maandag en donderdag van 17:00 tot 20.00. De brasserie is op dinsdag en woensdag gesloten.

INDIVIDUEEL MAAR OOK ERG LEUK ALS GROEPSUITJE!

Je kan hier zelf online jouw GPS speurtocht inplannen of boek en ga vandaag nog wandelen! RCN de Noordster heeft een standaard beschikbaarheid van 5 GPS speurtocht(en) per dag. Advies +/- 5 à 6 personen per groep/ GPS speurtocht, je betaald dus €29,95 per groep en niet per persoon.

Boek GPS speurtocht Veluwe

IDEAAL VOOR JOUW GROEPSUITJE IN DRENTHE

RCN de Noordster in combinatie met hun brasserie de Komeet biedt volop mogelijkheden voor groepen van bedrijfsuitje, familiedag tot schoolreisje. Deze startlocatie ligt in een bosrijke omgeving. Wil je de GPS speurtocht combineren met een hapje en een drankje? Er zijn volop mogelijkheden, of je nou een personeelsfeest, teamuitje of familiedag gaat organiseren, een GPS speurtocht is een voordelig en avontuurlijk uitje voor iedereen! Speuren naar de juiste route, samenwerken, lol maken en na afloop lekker samen eten of borrelen. Volop mogelijkheden voor een geslaagd uitje in Drenthe!

Grote groepen

RCN de Noordster denkt graag met je mee om jouw groepsuitje tot een succes te maken. Vraag naar de mogelijkheden en het combineren van de GPS tocht met een hapje en een drankje. Neem contact op met de startlocatie:


EEN MOOIE GPS SPEURTOCHT DOOR NP DWINGELDERVELD

We hebben bewust voor een mooie en bijzondere route door Nationaal Park Dwingelderveld gekozen, zodat je kan genieten van de prachtige natuur. Beleefpark Dwingeloo is erg mooi gelegen in het dorpje Dwingeloo tussen Meppel en Assen in Drenthe. Met de GPS speurtocht “Dwingeloo” kom je langs de mooiste plekjes. De GPS route gaat langs heide, plassen en door het bos. Je kan hier jouw GPS speurtocht “Dwingeloo” boeken.

Boek GPS speurtocht Veluwe