GPS speurtocht Brabant

GPS speurtocht ☆ Avontuurlijk Kampina

De GPS speurtocht in Brabant is een prachtige route door natuurgebied de Kampina. De GPS speurtocht is met 4 kilometer niet heel erg lang zodat deze GPS tocht geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen. Boshuys Hermitage in Oisterwijk biedt mogelijkheden voor 2-100 personen.

  • 4 kilometer ( +/- 1,5 uur)
  • Geschikt voor groepsuitjes
  • Van zonsopkomst tot zonsondergang
  • Honden toegestaan, mits aangelijnd
  • € 29,95 per GPS speurtocht per groep

Aanvang: Aanvang GPS speurtocht uiterlijk 3 uur voor sluitingstijd.

Borg: Voor het GPS apparaat wordt bij het restaurant om een borg van € 50,- gevraagd.

Boshuys Hermitage

Posthoornseweg 5b
5062 SZ Oisterwijk
013 528 6044

www.boshuyshermitage.nl

Openingstijden:

Dagelijks geopend vanaf 10:00 uur.
Gesloten op dinsdag en woensdag.

Individueel maar ook erg leuk als groepsuitje!

Je kan hier zelf online jouw GPS speurtocht inplannen of boek en ga vandaag nog wandelen! Boshuys Hermitage heeft een standaard beschikbaarheid van 10 GPS speurtochten (10 GPS apparaten) per dag. Advies +/- 5 à 6 personen per groep/ GPS speurtocht, je betaald dus €29,95 per groep en niet per persoon.

Boek GPS speurtocht Brabant

Een GPS speurtocht, ideaal als groepsuitje in Brabant!

Een GPS speurtocht is erg leuk met je gezin of als groepsuitje, zowel geschikt voor een bedrijfsuitje almede een familiedag. Een GPS speurtocht voor jong & oud en 2 tot 100 personen. Of je nou een personeelsfeest, teamuitje of familiedag gaat organiseren, een GPS speurtocht is een voordelig en avontuurlijk uitje voor iedereen! Speuren naar de juiste route, samenwerken, lol maken en na afloop lekker samen eten of borrelen. Volop mogelijkheden voor een geslaagd uitje in Brabant!

Grote groepen

Wil je graag meer informatie van de startlocatie voor jouw groepsuitje? Vraag naar de beschikbaarheid en de mogelijkheden tot het combineren van een GPS speurtocht met een hapje en een drankje. Neem contact op met de startlocatie:


Een prachtige GPS tocht door het natuurgebied de Kampina

We hebben bewust voor mooie en bijzondere route in Brabant gekozen zodat je kan genieten van de prachtige natuur. Boshuys Hermitage is erg mooi gelegen in Oisterwijk aan de rand van het natuurgebied de Kampina in Brabant. De GPS speurtocht voert door de Kampina, een natuurgebied met bos heide, vennen en beekdalen in Brabant. Tijdens de speurtocht wandel je door het bos, langs de heide en over een spannend smal pad langs de beek Rosep. Tijdens de GPS speurtocht krijg je een prachtig uitzicht over een groot ven en met heel veel geluk kom je een kudde wilde paarden tegen. Je wandelt tijdens de GPS tocht onder andere langs een prachtig beekdal de Rosep. De Kampina is gelegen tussen Oisterwijk en Boxtel, in de driehoek van de grote steden Tilburg, ‘s Hertogenbosch en Eindhoven.

Boek GPS speurtocht Brabant