Familiedag en GPS speurtocht

Leuk uitje voor jouw familiedag

Een GPS speurtocht is een leuk uitje voor jong en oud om samen met de hele familie te doen. De diverse startlocaties in Nederland bieden mogelijkheden voor groepen van 2 tot 150+ personen. Bij alle locaties is het mogelijk om jouw familiedag en GPS speurtocht te combineren met een hapje en een drankje.

 

Alle startlocaties bieden mogelijkheden voor een familiedag

Een GPS speurtocht voor slechts €29,95 per groep

Op deze website kan je zelf jouw GPS speurtocht(en) boeken en inplannen of gelijk gaan wandelen (advies +/- 5 à 6 personen per groep/ GPS apparaat).

Een GPS speurtocht, ideaal voor een familiedag!

Een GPS speurtocht is erg leuk voor een familiedag en is geschikt voor jong & oud en 2 tot 150+ personen. Zoek een leuke startlocatie met horeca voor jouw familiedag vlakbij Amsterdam of in één van de volgende provincies: Friesland, Gelderland, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, of Utrecht.

Een GPS speurtocht in de natuur

De GPS speurtochten vol avontuur liggen klaar bij een restaurant naar keuze in Nederland. De meeste routes zijn door de natuur. We hebben bewust voor mooie en bijzondere routes en plekjes in Nederland gekozen zodat je kan genieten van de prachtige natuur of een pittoresk dorpje ontdekken. Samenwerken, speuren naar de juiste route, lol maken en na afloop lekker samen eten of borrelen. Volop mogelijkheden voor een geslaagde familiedag! 

Hapje en een drankje

De GPS speurtocht vol avonturen liggen klaar bij een restaurant naar keuze in Nederland! De speurtocht start en eindigt altijd bij een gezellig restaurant zodat je voor of na een avontuurlijke speurtocht altijd terecht kan voor een hapje en een drankje! Wil je graag wat meer informatie van het restaurant ontvangen over de mogelijkheden tot het combineren met van jouw familiedag en GPS speurtocht met een hapje en een drankje?

Neem contact op met een startlocatie naar keuze: