Hoe werkt een GPS speurtocht?

Bij de startlocatie ontvang je een GPS apparaat, speurtochtboekje en een pen. Door op het GPS apparaat coördinaten in te voeren en onderweg vragen te beantwoorden, puzzel je een extra bonuscoördninaat bij elkaar, waar een verrassing op je wacht.

De avonturen liggen klaar bij een restaurant!

Individueel maar ook erg leuk als groepsuitje. Diverse startlocaties door heel Nederland.

We leggen je hieronder graag even uit hoe een GPS speurtocht werkt:

 

 • € 29,95 per GPS speurtocht per groep

  Het aantal personen is eindeloos, zeer geschikt als groepsuitje.
  Advies tot 5 à 6 personen per groep.

 • Beschikbaarheid:

  Elk restaurant heeft standaard 5 tot 15 GPS apparaten (5-15 groepen) per dag ter beschikking.

 • Grote groep?

  Voor een grote groep zoals een familiedag of een bedrijfsuitje kan je een aanvraag doen op de pagina groepsuitje. Bedoeld voor grote groepen die in combinatie met de GPS speurtocht informatie willen ontvangen m.b.t. beschikbaarheid en de mogelijkheid tot combineren met een hapje en een drankje.

 • Voor wie:

  Voor iedereen, leuk voor volwassenen een gezin met kinderen alsook een vriendengroep, bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenuitje, schoolreisje of teambuilding activiteit.

 • Wanneer:

  Een GPS speurtocht kan je vandaag al wandelen of vooruit plannen. De GPS speurtocht ligt voor je klaar bij één van de startlocaties.

 • Start:

  De GPS speurtocht start en eindigt altijd bij een gezellig restaurant zodat je voor of na de avontuurlijke speurtocht altijd terecht kan voor een hapje en een drankje!

 • Aanvang:

  Aanvang GPS speurtocht uiterlijk 3 uur voor sluitingstijd van de gekozen startlocatie.

 • Borg:

  Voor het GPS apparaat kan de startlocatie om een borg van € 50, een reservering op uw creditcard of om een kopie legitimatiebewijs vragen.

 • Waar:

  Er zijn door heel het land GPS speurtochten uitgezet, waarbij je langs de mooiste plekjes in en langs de natuur wandelt. We hebben heel bewust voor bijzondere plekjes gekozen voor een GPS speurtocht. Zo kan je heerlijk genieten en op avontuur in een mooie omgeving of ontdek een pittoresk dorpje.

 • De GPS speurtocht:

  Je krijgt een GPS apparaat, pen en een GPS speurtochtboekje mee. In het GPS speurtochtboekje staat een duidelijke uitleg, coördinaten en vragen over de GPS speurtocht.  Door middel van het boekje voer je coördinaten in op het GPS apparaat. Onderweg verzamel je gegevens voor het laatste bonuscoördinaat waar een verassing op je wacht.

 • GPS apparaat:

  Het GPS apparaat is een Garmin Etrex 10. Op het apparaat zijn geen wegen en paden te zien waardoor de GPS speurtocht een extra uitdaging is!

 • Ervaring:

  Ervaring met een GPS apparaat is niet nodig, je krijgt een duidelijke instructie mee. Heb je nog nooit met een GPS apparaat gewandeld dan is dit een mooie gelegenheid voor een eerste kennismaking en enkele funties te leren kennen.

 • Smartphone:

  Je hebt een smartphone nodig om de verrassing bij het laatste bonuscoördinaat te bemachtigen. Hiervoor kan je eventueel gebruik maken van de wifi van de startlocatie. Een smartphone is niet noodzakelijk om de GPS speurtocht te wandelen. Als je gebruik wil maken van Google Maps als hulpmiddel bij de GPS speurtocht, dan dien je gebruik te maken van je eigen smartphone.