Hoe werkt een GPS speurtocht?

Bij de startlocatie / restaurant ontvang je een GPS apparaat, speurtochtboekje en een pen. Door op het GPS apparaat coördinaten in te voeren en onderweg vragen te beantwoorden, puzzel je een extra bonuscoördninaat bij elkaar, waar een verrassing op je wacht.

De avonturen liggen klaar bij een restaurant!

Individueel maar ook erg leuk als groepsuitje. Diverse startlocaties door heel Nederland.

We leggen je hieronder graag even uit hoe een GPS speurtocht werkt:

 • € 29,95 per GPS speurtocht per groep

  De prijs van de GPS speurtocht is per GPS apparaat €29,95 (prijs per groep, dus niet per persoon). Wij adviseren 5 à 6 personen per groep voor een leuke speurbeleving. Afhankelijk van welke startlocatie zijn er 5 tot 15 GPS apparaten per dag beschikbaar.

 • Voor wie?

  Voor iedereen, leuk voor volwassenen een gezin met kinderen alsook een vriendengroep, bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenuitje, schoolreisje of vergaderen in combinatie met een activiteit in de natuur.

 • Hapje en een drankje

  De GPS speurtocht is bij elke startlocatie goed te combineren met een hapje en een drankje. Neem contact op met een startlocatie voor de mogelijkheden m.b.t. grote groepen.

 • Wanneer:

  Een GPS speurtocht kan je vandaag al wandelen of vooruit plannen. De GPS speurtocht ligt voor je klaar bij één van de startlocaties.

 • Aanvang:

  Aanvang GPS speurtocht uiterlijk 3 uur voor sluitingstijd van de gekozen startlocatie.

 • Borg:

  Voor het GPS apparaat kan de startlocatie om een borg van € 50, een reservering op uw creditcard of om een kopie legitimatiebewijs vragen.

 • Waar:

  Er zijn door heel het land GPS speurtochten uitgezet, waarbij je langs de mooiste plekjes in en langs de natuur wandelt. We hebben heel bewust voor bijzondere plekjes gekozen voor een GPS speurtocht. Zo kan je heerlijk genieten en op avontuur in een mooie omgeving of ontdek een pittoresk dorpje.

 • De GPS speurtocht:

  Je krijgt een GPS apparaat, pen en een GPS speurtochtboekje mee. In het GPS speurtochtboekje staat een duidelijke uitleg, coördinaten en vragen over de GPS speurtocht.  Door middel van het boekje voer je coördinaten in op het GPS apparaat. Onderweg verzamel je gegevens voor het laatste bonuscoördinaat waar een verassing op je wacht.

 • GPS apparaat:

  Het GPS apparaat is een Garmin Etrex 10. Op het apparaat zijn geen wegen en paden te zien waardoor de GPS speurtocht een extra uitdaging is!

 • Ervaring:

  Ervaring met een GPS apparaat is niet nodig, je krijgt een duidelijke instructie mee. Heb je nog nooit met een GPS apparaat gewandeld dan is dit een mooie gelegenheid voor een eerste kennismaking en enkele funties te leren kennen.

 • Smartphone:

  Een smartphone is niet noodzakelijk om de GPS speurtocht te wandelen. Je hebt een smartphone nodig om de verrassing bij het laatste bonuscoördinaat te bemachtigen. Hiervoor kan je eventueel gebruik maken van de wifi van de startlocatie. Als je gebruik wil maken van Google Maps als hulpmiddel bij de GPS speurtocht, dan dien je gebruik te maken van je eigen smartphone.