Bedrijfsuitje en GPS speurtocht

Leuk uitje samen met je collega’s

Een GPS speurtocht is een leuk bedrijfsuitje om samen met je colleca’s te doen. De diverse startlocaties met horeca in Nederland bieden mogelijkheden voor groepen van 2 tot 150+ personen. Bij alle locaties is het mogelijk om jouw bedrijfsuitje en GPS speurtocht te combineren met een hapje en een drankje.

Alle startlocaties bieden mogelijkheden voor een bedrijfsuitje

Een GPS speurtocht voor slechts €29,95 per groep

Op deze website kan je zelf jouw GPS speurtocht(en) boeken en inplannen of gelijk gaan wandelen (advies +/- 5 à 6 personen per groep/ GPS apparaat).

Een GPS speurtocht, ideaal als bedrijfsuitje!

Een GPS speurtocht is erg leuk met je gezin of als groepsuitje, zowel geschikt voor een bedrijfsuitje alsmede een familiedag. De GPS speurtocht is geschikt voor jong & oud en 2 tot 150+ personen. Zoek een leuke startlocatie met horeca voor jouw bedrijfsuitje vlakbij Amsterdam of in één van de volgende provincies: Friesland, Gelderland, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, of Utrecht.

Een GPS speurtocht in de natuur

De GPS speurtochten vol avontuur liggen klaar bij een restaurant naar keuze in Nederland. De meeste routes zijn door de natuur. We hebben bewust voor mooie en bijzondere routes en plekjes in Nederland gekozen zodat je kan genieten van de prachtige natuur of een pittoresk dorpje ontdekken. Samenwerken, speuren naar de juiste route, lol maken en na afloop lekker samen eten of borrelen. Volop mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje! 

Hapje en een drankje

De GPS speurtocht vol avonturen liggen klaar bij een restaurant naar keuze in Nederland! De speurtocht start en eindigt altijd bij een gezellig restaurant zodat je voor of na een avontuurlijke speurtocht altijd terecht kan voor een hapje en een drankje! Wil je graag wat meer informatie van het restaurant ontvangen over de mogelijkheden tot het combineren met van jouw bedrijfsuitje en GPS speurtocht met een hapje en een drankje?

Neem contact op met een startlocatie naar keuze: