Bedrijfsuitje

Een GPS speurtocht, ideaal als bedrijfsuitje!

Een GPS speurtocht is erg leuk met je gezin of als groepsuitje, zowel geschikt voor een bedrijfsuitje almede een familiedag. De GPS speurtocht is geschikt voor jong & oud en 1 tot 50 personen.

Een GPS speurtocht in de natuur ideaal als bedrijfsuitje

De GPS speurtochten vol avontuur liggen klaar bij een restaurant naar keuze in Nederland. De meeste routes zijn door de natuur. Samenwerken, speuren naar de juiste route, lol maken en na afloop lekker samen eten of borrelen. Volop mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje! ๐Ÿ˜‰

Ideaal als bedrijfsuitje of familiedag Een GPS speurtocht kost โ‚ฌ29,95 per speurtocht per groep!

Op deze website kan je zelf jouw GPS speurtocht(en) tot 5 groepen boeken en inplannen of gelijk gaan wandelen (advies +/- 5 ร  6 personen per groep/ GPS speurtocht).

Wil je graag wat meer informatie van het restaurant ontvangen over de moglijkheden tot het combineren met van de GPS speurtocht met een hapje en een drankje?
Neem dan contact op met een restaurant naar keuze:

>>> Aanvraag groepsuitje

Zoek een leuk restaurant voor jouw bedrijfsuitje in รฉรฉn van de volgende provincies: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland of Zuid-Holland.

Of je nou een personeelsfeest, teamuitje of familiedag gaat organiseren, een GPS speurtocht is een voordelig en avontuurlijk uitje!

We hebben bewust voor mooie en bijzondere routes en plekjes in Nederland gekozen zodat je kan genieten van de prachtige natuur ofย  ontdek een pittoresk dorpje. Avontuurlijk met GPS!

Hapje en een drankje

De GPS speurtocht vol avonturen liggen klaar bij een restaurant naar keuze in Nederland! De speurtocht start en eindigt altijd bij een gezellig restaurant zodat je voor of na een avontuurlijke speurtocht altijd terecht kan voor een hapje en een drankje!

Wil je graag wat meer informatie van het restaurant ontvangen over de moglijkheden tot het combineren met van de GPS speurtocht met een hapje en een drankje? Neem dan contact op met een restaurant naar keuze:

>>> Aanvraag groepsuitje

 

Reacties zijn gesloten.