Uitje met pubers in de natuur

Naar buiten met een avontuurlijke GPS SPEURTOCHT

Ben je op zoek naar een leuk uitje om samen met je pubers te doen en dan het lieftst lekker buiten in de natuur? Dan is een GPS speutocht een leuk uitje! Pubers hebben vaak al sneller door hoe een GPS apparaat werkt dan de ouders. Dus laat ze het apparaat uit je handen pakken en de route uitstippelen en loop lekker mee.

Een GPS speurtocht is een leuk uitje voor jong en oud om samen met de hele familie te doen. De diverse startlocaties in Nederland bieden mogelijkheden voor groepen van 2 tot 150+ personen. Bij alle locaties is het mogelijk om jouw familiedag en GPS speurtocht te combineren met een hapje en een drankje.

EEN GPS SPEURTOCHT VOOR SLECHTS €29,95 PER GROEP

Op deze website kan je zelf jouw GPS speurtocht(en) boeken en inplannen of gelijk gaan wandelen (advies +/- 5 Ă  6 personen per groep/ GPS apparaat).

EEN GPS SPEURTOCHT, IDEAAL VOOR pubers!

Een GPS speurtocht is erg leuk om samen met je pubers te doen en is geschikt voor jong & oud en 2 tot 150+ personen. Zoek een leuke startlocatie met horeca voor jouw uitje vlakbij Amsterdam of in ĂŠĂŠn van de volgende provincies: FrieslandGelderlandLimburgNoord-BrabantNoord-Holland, of Utrecht.

EEN GPS SPEURTOCHT IN DE NATUUR

De GPS speurtochten vol avontuur liggen klaar bij een restaurant naar keuze in Nederland. De meeste routes zijn door de natuur. We hebben bewust voor mooie en bijzondere routes en plekjes in Nederland gekozen zodat je kan genieten van de prachtige natuur of een pittoresk dorpje ontdekken. Samenwerken, speuren naar de juiste route, lol maken en na afloop lekker samen eten of borrelen. Volop mogelijkheden voor een geslaagd uitje met jouw puber in de natuur!

HAPJE EN EEN DRANKJE

De GPS speurtocht vol avonturen liggen klaar bij een restaurant naar keuze in Nederland! De speurtocht start en eindigt altijd bij een gezellig restaurant zodat je voor of na een avontuurlijke speurtocht altijd terecht kan voor een hapje en een drankje!