Uitje met pubers in de natuur

Naar buiten met een avontuurlijke GPS SPEURTOCHT

Ben je op zoek naar een leuk uitje om samen met je pubers te doen en dan het lieftst lekker buiten in de natuur? Dan is een GPS speutocht een leuk uitje! Pubers hebben vaak al sneller door hoe een GPS apparaat werkt dan de ouders. Dus laat ze het apparaat uit je handen pakken en de route uitstippelen en loop lekker mee.

Een GPS speurtocht is een leuk uitje voor jong en oud om samen met de hele familie te doen. De diverse startlocaties in Nederland bieden mogelijkheden voor groepen van 2 tot 150+ personen. Bij alle locaties is het mogelijk om jouw familiedag en GPS speurtocht te combineren met een hapje en een drankje.

EEN GPS SPEURTOCHT VOOR SLECHTS â‚Ŧ29,95 PER GROEP

Op deze website kan je zelf jouw GPS speurtocht(en) boeken en inplannen of gelijk gaan wandelen (advies +/- 5 à 6 personen per groep/ GPS apparaat).

Startlocaties

Klik op een plaats voor meer informatie over de GPS speurtocht en de startlocatie:

đŸŸĸ GPS speurtocht Brabant
Kampina – Boshuys Hermitage

đŸŸĸ GPS speurtocht Drenthe
Dwingeloo – Huis van Drenthe

đŸŸĸ GPS speurtocht Friesland
De Friese Meren – Hotel Restaurant Jans

đŸŸĸ GPS speurtocht Gelderland
Veluwe – Bosrestaurant Het Draakje

đŸŸĸ GPS speurtocht Limburg
De Geul – Restaurant Geulhof

đŸŸĸ GPS speurtocht Noord-Holland
Volendam – Kaasboerderij De Simonehoeve

đŸŸĸ GPS speurtocht Utrecht
Amerongse Berg – Hotel Restaurant Buitenlust

Startlocaties
Friesland - De Friese Meren - Hotel Jans Noord-Holland - Volendam -De Simonehoeve Gelderland - Op de Veluwe - Het Draakje Utrecht - Amerongse Berg - Buitenlust Brabant - Kampina - Boshuys Hermitage Limburg - Langs de Geul - Geulhof Drenthe - Beleefpark Dwingeloo

EEN GPS SPEURTOCHT, IDEAAL VOOR pubers!

Een GPS speurtocht is erg leuk om samen met je pubers te doen en is geschikt voor jong & oud en 2 tot 150+ personen. Zoek een leuke startlocatie met horeca voor jouw uitje vlakbij Amsterdam of in ÊÊn van de volgende provincies: FrieslandGelderlandLimburgNoord-BrabantNoord-Holland, of Utrecht.

EEN GPS SPEURTOCHT IN DE NATUUR

De GPS speurtochten vol avontuur liggen klaar bij een restaurant naar keuze in Nederland. De meeste routes zijn door de natuur. We hebben bewust voor mooie en bijzondere routes en plekjes in Nederland gekozen zodat je kan genieten van de prachtige natuur of een pittoresk dorpje ontdekken. Samenwerken, speuren naar de juiste route, lol maken en na afloop lekker samen eten of borrelen. Volop mogelijkheden voor een geslaagd uitje met jouw puber in de natuur!

HAPJE EN EEN DRANKJE

De GPS speurtocht vol avonturen liggen klaar bij een restaurant naar keuze in Nederland! De speurtocht start en eindigt altijd bij een gezellig restaurant zodat je voor of na een avontuurlijke speurtocht altijd terecht kan voor een hapje en een drankje!