Schoolreis en GPS speurtocht

Outdoor schooluitje

Een GPS speurtocht is een leuk klassenuitje! Uitdagend, in de natuur en het versterkt de band tussen de leerlingen door samen op zoek te gaan naar coördinaten.

Kinderen en pubers hebben vaak extra snel in de gaten hoe het GPS apparaat werkt. Voor zowel kinderen in groep 7 en 8 van de basisschool alsook voor de middelbare school vanaf de brugklas is een GPS speurtocht een leuke activiteit. 

GPS speurtocht voor slechts €4,99 per leerling

Een GPS speurtocht kost 29,95 per groep. Het advies is 6 leerlingen per groep/GPS apparaat, dit komt dus neer op €4,99 per leerling.

Startlocaties voor een schoolreis

Alle GPS speurtochten in Nederland zijn natuurlijk erg leuk om te wandelen, maar er zijn 3 startlocaties extra geschikt voor grote groepen en maken een schoolreis mogelijk. Deze startlocaties zijn extra gericht op kinderen omdat er ook een speeltuin of andere kindvriendelijke activiteiten zijn.


Aanvraag schooluitje

Onderstaand formulier is bedoeld voor scholen die in combinatie met de GPS speurtochten meer informatie wensen m.b.t. uitbreiding met een hapje, drankje of andere activiteit.

Vul onderstaand formulier in, vervolgens zal de gekozen startlocatie contact met je opnemen.

  • Denk bijvoorbeeld aan datum, tijd en wil je de speurtocht combineren met een hapje, drankje, lunch of andere activiteit?