Speurtocht een avontuurlijk uitje

De speurtocht is een avontuur voor iedereen!

De speurtocht met GPS apparaat is bedoeld voor volwassenen, maar ook erg leuk om samen met je gezin te gaan wandelen!

Individueel maar ook erg leuk als groepsuitje!

Door heel Nederland zijn er GPS speurtochten uitgezet om de mooiste avonturen te beleven.

Tijdens de tocht ga je op zoek naar coördinaten, deze ga je zelf invoeren op een GPS apparaat. Het is echt wel speuren want er staan geen wegen op het GPS apparaat, waardoor het een extra uitdaging is om de juiste weg te vinden. Tijdens de tocht krijg je verschillende vragen, waarvan je de uitkomst noteert. Heb je alles goed beantwoord dan heb je een laatste bonuscoördinaat gevormd waar een verrassing op je wacht 😉

Wil je een speurtocht wandelen met je gezin of vrienden?

De GPS speurtochten kan je zelf online boeken.

Wil je een avontuurlijke en onvergetelijk groepsuitje?

De restaurants / startlocaties van “Avontuurlijk met GPS” verzorgen graag uw groepsuitje. Neem contact op met het restaurant in het door jouw gewenste plekje in Nederland. Het restaurant voorziet jou graag van een passend aanbod. De restaurants zijn alllemaal ingericht om groepen te ontvangen, vraag naar de mogelijkheden.

Een leuk uitje met je vrienden

Zeker een aanrader voor een uitje met je vriendengroep of als vrijgezellenuitje.

Een leuk uitje met je bedrijf of vereniging

Voor bedrijven is het leuk om gazamelijk een speurtocht te wandelen. Denk aan de personeelsvereniging die een leuk personeelsuitje / bedrijfsuitje kan organiseren. Of wat dacht je van een teamuitje voor teambuilding of als activiteit te combineren met een vergadering. Erg leuk en goed voor de teamspirit om gezamelijk te gaan wandelen en speuren. Een beetje gezond verstand, samenwerken en creativiteit komen goed van pas tijdens de speurtochten.

Een leuk uitje met je gezin of hele familie

Ook erg leuk om samen met de hele familie te gaan wandelen en speuren tijdens een familiedag. Een familiedag is mooi te combineren met een GPS speurtocht en een hapje en drankje bij het restaurant waar de speurtocht van start gaat.

speurtocht Friesland speurtocht Groningen speurtocht Drenthe speurtocht Overijssel speurtocht Gelderland speurtocht Flevoland speurtocht Utrecht speurtocht Noord-Holland speurtocht Zuid-Holland speurtocht Zeeland speurtocht Noord-Brabant speurtocht Limburg