Overbetuwe – Landerij De Park

GPS speurtocht ☆ Park Lingezegen

Landerij De Park / DROOM! de Landerij in Elst

Een avontuurlijke GPS speurtocht door een prachtig afwisselend landschap. Park Lingezegen is gelegen tussen Arnhem en Nijmegen in de Overbetuwe.

  • Ruim 5 kilometer (+/- 2 uur)
  • Geschikt voor groepsuitjes
  • Van zonsopkomst tot zonsondergang
  • Honden toegestaan mits aangelijnd
  • € 29,95 per speurtocht per groep
  • De startlocatie heeft standaard 5 GPS apparaten (5 groepen) per dag ter beschikking

Aanvang: Aanvang GPS speurtocht uiterlijk 3 uur voor sluitingstijd.

Borg: Voor het GPS apparaat wordt bij het restaurant om een borg van € 50 of een reservering op uw creditcard of een kopie legitimatiebewijs gevraagd.

Smartphone: Je hebt een smartphone nodig om de verrassing te bemachtigen. Hiervoor kan je gebruik maken van de wifi van het restaurant. Een smartphone is niet noodzakelijk om de GPS speurtocht te wandelen.

 

 

 

Landerij De Park / DROOM! de Landerij

De Park 12
6661 NW  Elst
Tel: 0481 356932
www.droomdelanderij.nl

Openingstijden startlocatie GPS speurtocht
Maandag t/m vrijdag van 10:00 – 17.00

 

Landerij De Park / DROOM! de Landerij

De meest verrassende middag in het groen!

Landerij De Park is een centrum voor natuurbeleving, waar je op een verrassende manier met de natuur in aanraking komt. Naast de kinderboerderij, de natuurspeelplaats, het waterrad, en het struinpad is er nog veel meer te ontdekken en beleven.

In restaurant DROOM! De Landerij kun je terecht voor een kop koffie of een lekkere lunch. De keuken en de bakkerij worden gerund door medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt. Het team haalt het beste uit zichzelf om het jou en je gezelschap helemaal naar de zin te maken.

Een prachtige route door Park Lingezegen

Landerij De Park ligt aan het Romeinse Lint van Park Lingezegen in de Overbetuwe en biedt fietsers en wandelaars een ideale pleisterplaats om even uit te rusten in een natuurlijke omgeving. De GPS speurtocht van ruim 5 kilometer brengt je door een prachtig afwisselend en waterrijk landschap.

Reacties zijn gesloten.