GPS speurtocht Friesland

GPS speurtocht ☆ Route Gaasterland

De GPS speurtocht in Friesland is een prachtige route door het Rijsterbos en langs de IJsselmeerkust in de gemeente De Friese Meren in het gebied Gaasterland. De startlocatie Hotel Jans biedt mogelijkheden voor 2-50 personen. Een GPS speurtocht voor jong & oud.

  • 6 kilometer (+/- 2 uur)
  • Geschikt voor groepsuitjes
  • Van zonsopkomst tot zonsondergang
  • Honden toegestaan mits aangelijnd
  • € 29,95 per speurtocht per groep
  • Het restaurant heeft standaard 5 GPS apparaten (5 groepen) per dag ter beschikking

Aanvang: Aanvang GPS speurtocht uiterlijk 3 uur voor sluitingstijd.

Borg: Voor het GPS apparaat wordt bij het restaurant om een borg van € 50 of een reservering op uw creditcard of een kopie legitimatiebewijs gevraagd.

Hotel Jans
Mientwei 1
8572 WB  Rijs
Tel: 0514581250

www.hoteljans.nl

Openingstijden:
Alle dagen van 10:00 – 22.00

Individueel maar ook erg leuk als groepsuitje!

Je kan hier zelf online jouw GPS speurtocht inplannen of boek en ga vandaag nog wandelen! Hotel Jans heeft een standaard beschikbaarheid van 5 GPS speurtocht (5 GPS apparaten) per dag. Advies +/- 5 à 6 personen per groep/ GPS speurtocht, je betaald dus €29,95 per groep en niet per persoon.

Boek GPS speurtocht in Friesland

Een GPS speurtocht, ideaal als groepsuitje in Friesland!

Een GPS speurtocht is erg leuk met je gezin of als groepsuitje, zowel geschikt voor een bedrijfsuitje almede een familiedag. Een speurtocht voor jong & oud en 1 tot 50 personen. Of je nou een personeelsfeest, teamuitje of familiedag gaat organiseren, een GPS speurtocht is een voordelig en avontuurlijk uitje voor iedereen! Speuren naar de juiste route, samenwerken, lol maken en na afloop lekker samen eten of borrelen. Volop mogelijkheden voor een geslaagd uitje in Friesland.

Grote groepen

Wil je graag meer informatie van de startlocatie voor jouw groepsuitje? Vraag naar de beschikbaarheid en de mogelijkheden tot het combineren van een GPS speurtocht met een hapje en een drankje. Neem contact op met de startlocatie:


GPS tocht route Gaasterland

We hebben bewust voor een mooie en bijzondere route in Friesland gekozen zodat je kan genieten van de prachtige natuur. Hotel Jans is erg mooi gelegen in het pittoreske dorpje Rijs en ook nog eens aan de rand van het Rijsterbos en de IJselmeerkust. Met de GPS speurtocht “Gaasterland”  kom je langs de mooiste plekjes. Rijs ligt in zuid-west Friesland ten midden van de plaatsen Lemmer, Balk, Sloten Stavoren en Hindeloopen langs het IJsselmeer.

Boek GPS speurtocht in Friesland